Cum faci update la Harti Garmin Gratis

unknown

Administrator
Staff member
#1
Unitățile de sistem de poziționare globală - cum ar fi unitatea Garmin pe care o țineți în mașina dvs. - pot face conducerea către locații necunoscute la fel de simplu ca și croaziera în cartierul dvs. Unitatea determină poziția dvs. exactă folosind sateliți GPS și compară locația dvs. cu hărțile stocate pentru a determina punctele de interes din jurul dvs. - indiferent dacă sunt drumuri, restaurante sau râuri. Cu hărți exacte, unitatea va furniza instrucțiuni concise pentru a ajunge la destinație, dar dacă hărțile sale sunt depășite, v-ar putea trimite un drum greșit pe o stradă unidirecțională, va folosi rute ineficiente sau va solicita un viraj unde nu există. Garmin vă oferă șansa de a descărca o actualizare gratuită a hărții odată cu achiziționarea unei noi unități pentru a vă asigura instrucțiuni exacte și performanța corectă a noului dispozitiv.

Pasul 1 Conectați GPS-ul dvs. Garmin la computer utilizând cablul USB furnizat împreună cu dispozitivul.
Pasul 2 Utilizați un browser Web pentru a vizita pagina Găsește actualizări de hartă (vedeți linkul în Resurse).
Pasul 3 Selectați „Automotive” și faceți clic pe „Download Map Updater”. Salvați fișierul pe desktop. Dacă nu apare butonul de descărcare, dispozitivul dvs. nu este eligibil pentru actualizări gratuite.
Pasul 4 Faceți dublu clic pe fișierul descărcat pentru a instala Garmin Map Updater pe computer. Este posibil să fie nevoie să actualizați Microsoft .NET Framework înainte de a continua. Aplicația oferă informațiile necesare dacă acest lucru este necesar.
Pasul 5 Faceți clic pe „Căutați dispozitiv” când aplicația este instalată. Când dispozitivul dvs. este recunoscut, citiți exonerarea de răspundere și faceți clic pe „Continuați”.
Pasul 6 Faceți clic pe „Continuați” dacă aplicația vă solicită „O actualizare gratuită a hărții este disponibilă!”, „Actualizarea de viață nüMaps este disponibilă!” sau "O actualizare a hărții este disponibilă!" Dacă vedeți promptul „Hărțile dvs. sunt la zi”, atunci nu este necesară o actualizare. Dacă vedeți „O actualizare pe hartă este disponibilă pentru cumpărare”, atunci dispozitivul dvs. nu este eligibil pentru o actualizare gratuită.
Pasul 7 Faceți clic pe „Continuați” când vi se solicită „Pregătit pentru a vă actualiza hărțile”. Dacă dispozitivul dumneavoastră nu are spațiul de stocare necesar instalării actualizării, veți fi îndrumat să eliminați imagini și muzică pentru a face loc.

Lăsați dispozitivul conectat în timp ce actualizarea descarcă și se instalează. Poate dura mai multe ore până la final. sfaturi Un dispozitiv Garmin este eligibil pentru o actualizare gratuită în 90 de zile de la prima conectare la un satelit. Unitățile Garmin cu LMT, LM sau LT în numele lor de model sunt eligibile pentru actualizări gratuite pentru hărțile de viață. Actualizările hărților pot fi achiziționate prin intermediul site-ului de actualizare Garmin sau prin utilizarea aplicației de actualizare Garmin menționată mai sus.
Puteți achiziționa un abonament de actualizare pe viață pentru dispozitivul dvs., pentru o taxă suplimentară pe site-ul Garmin. Avertizare Nu este sigur să vă programați GPS-ul în timp ce conduceți.
Am nevoie de ceva pentru a face update la harti?
Da,cablu USB
 


Top