Harti Android noi 2020

admin

Administrator
Staff member
#1
GPS Map Free este o aplicație care vă permite să utilizați instrumentul de locație puternic, Google Maps, pentru a găsi practic orice loc doriți.

Cel mai interesant instrument GPS Map Free este motorul său de căutare, care vă permite să localizați orice loc în câteva secunde. Introduceți numele locului pe care îl căutați în caseta de text sau filtrați pe categorii pentru a găsi toate tipurile de sugestii.

Cu GPS Map Free puteți, de exemplu, să căutați un restaurant din apropiere doar făcând clic pe butonul corespunzător. Veți vedea imediat o listă cu toate restaurantele și trebuie doar să faceți clic pe unul dintre numele de pe listă pentru a vedea adresa și numărul de telefon.

Alte opțiuni de pe Harta GPS gratuită vă permit să utilizați navigația pentru a vizualiza locuri prin vedere din stradă. Puteți schimba, de asemenea, vizualizările aeriene în modul de teren sau satelit.

GPS Map Free este un instrument foarte interesant pentru utilizatorii care călătoresc frecvent, deoarece vă permite să găsiți toate tipurile de locuri din întreaga lume în câteva secunde, atât timp cât aveți GPS-ul activat.
 


Attachments

Top